Home » Diensten » Communicatie » Coaching

Coaching

Voor wie
In je leven of op je werk lopen de dingen nogal eens anders dan je had verwacht of dat je graag zou willen. Meestal ben je flexibel genoeg om daar een draai aan te geven. Soms echter is het zo stevig waar je mee te maken krijgt dat je wel wat ondersteuning kan gebruiken en wil je wel eens sparren over hoe je de dingen anders zou kunnen aanpakken.

Inhoud
In onze gesprekken krijg je inzicht in jouw manier van reageren op gebeurtenissen en wat daaraan ten grondslag ligt. Door deze inzichten weet je (weer) wat voor jou echt belangrijk is en ben je in staat keuzes te maken die daaraan tegemoet komen. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes en dat geeft kracht, vertrouwen en zelfrespect.
Hierdoor kom je in beweging op een authentieke manier: trouw aan jezelf en afgestemd op de omgeving!

Wat gaan we doen?
• We beginnen met een intakegesprek. Daarin we verkennen we wat jouw vra(a)g(en) en doelen zijn en vertel ik meer over mijn werkwijze.
• Daarna bepalen we beiden of we met elkaar in zee gaan.
• M.b.v. het model van de Geweldloze Communicatie, die ik aan je zal uitleggen, gaan we dieper in op zaken die bij jou onaangename gevoelens veroorzaken. Welke behoeften zijn onvervuld bij je? Wat zou je kunnen doen om ze te vervullen?
We gaan zo ver en zo diep als jij wilt en aankan.
• In overleg bepalen we wanneer het voldoende is voor jou.

Duur
Een gesprek duurt ongeveer anderhalf uur. Een coaching traject duurt gemiddeld 5 gesprekken.

Kosten
Per gesprek 121 euro incl. 21% btw.

 

foto: Jolanda Schachtschabel

Voel je het verlangen om persoonlijk te groeien?

Ik spreek graag met je af om je te helpen fysiek, mentaal en emotioneel in beweging te komen.