// Verbindend Communiceren in taal en beweging « Communicatie Dans: Communicatie, dieptecoaching, dans, cross-over

'Dance is the hidden language of the soul'
- Martha Graham -

Verbindend Communiceren in taal en beweging

foto: Jolanda Schachtschabel

foto: Jolanda Schachtschabel

Voor wie
Iedereen die op zoek is naar meer verbinding en naar een diepgaander contact in zijn/haar (werk)relaties. Je ervaart het gemis aan een positieve sfeer binnen het team en wil dit graag veranderen, maar weet niet hoe. Je hebt behoefte aan inspiratie, creativiteit en ondersteuning. Het volgen van een training kan dan nieuwe inzichten en vaardigheden brengen die je op dat moment net nodig had.
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar Geweldloze Communicatie/Verbindend Communiceren.

Inhoud
M.b.v. het model van de Geweldloze Communicatie onderzoeken we wat er in je leeft en wat in de ander om ons leven mooier te maken, om positiever met elkaar om te gaan/samen te werken.
De theorie komt terug in bewegingsoefeningen op muziek.

Duur workshops
2 uur, 1 dagdeel, 1 dag

Testimonial:

‘Als voorbereiding op de voorlichting die we gaan geven op basisscholen over Brandveilig Leven en om elkaar beter te leren kennen hebben we o.a. een workshop communicatiedans gedaan. Hier hebben we vooral geleerd dat het erg goed is om bij jezelf te blijven als de les niet zo loopt als jij dat gedacht had en dat je jezelf moet durven geven. We moesten even opwarmen (de een meer dan de ander) , maar we waren allemaal onder de indruk van wat het bij ons losmaakte.’

(Annemarieke Leene, Brandweer Assen)