// Coaching « Communicatie Dans: Communicatie, dieptecoaching, dans, cross-over

'Dance is the hidden language of the soul'
- Martha Graham -

Coaching

Coaching/Supervisie

foto: Jolanda Schachtschabel

Voor wie
In je leven of op je werk lopen dingen weleens anders dan je had verwacht of dan je had gewild. Meestal ben je flexibel genoeg om daar een draai aan te geven. Soms is datgene waar je mee te maken krijgt zo stevig dat je wel wat ondersteuning kunt gebruiken.

Inhoud
We beginnen met een intake gesprek. Daarin verkennen we wat jouw vraag is en waar je zou willen uitkomen en vertel ik meer over de manier waarop ik werk.
Daarna bepalen we of we met elkaar in zee gaan.
Ik begeleid je m.b.v. het model van de Geweldloze Communicatie om in beweging te komen, dichter bij je kern, bij je wensen en bij je verlangens.
Jezelf ontwikkelen betekent authentiek leven en communiceren, oftewel doen wat bij je past en wat je gemakkelijk af gaat. Daarvoor is het nodig om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat er zich innerlijk bij jou afspeelt. Dus voor al je gedachten, gevoelens, behoeften, gedrag, keuzes, interpretaties, enz. Niemand anders kan daar verantwoordelijk voor zijn en jij dus ook niet voor een ander.
Mocht de coaching geregeld zijn door je werk, dan kunnen we een eindgesprek met je leidinggevende plannen.

Duur
1 à 1 1/2 uur.
In overleg bepalen we wanneer het voldoende is voor jou.

Kosten
65 euro per consult (excl. BTW).

 

Testimonial:

‘Ik voel me heel veilig bij jou. Ik vind dat je heel goed luistert. Je hebt me heel veel ruimte gegeven om te zoeken naar mijn thema’s, naar wat belangrijk is op dat moment. Je leidt niet, maar loopt met me mee, je bent net zo nieuwsgierig. De dag erna voelde ik me voor het eerst sinds lange tijd weer een beetje gelukkig, meer verbonden met mezelf.’ (L.)